Working at REDC

Every day, we work on developments that are defined by quality and innovation. We set the bar high for our projects and our people.

We are a team of dedicated real-estate development professionals. Our focus is on reaching the highest level of quality in sustainability and design. We are young, ambitious and led by a single objective: creating the next level of real estate. In order to do this, we have established a highly agile environment in which we can learn from each other and grow as a team. While we are still seen as ‘the new kid on the block’ in our field, in just a couple of years we have joined the ranks of the best thanks to bold developments, which already set a new mark in real estate development.

📐
**Subscribe to hear about new openings first! 
Drag to view
Rotterdam

Allround Real Estate Developer

We level up real estate, are you ready for a new level? Wil jij graag werken aan “next level” vastgoedprojecten? Ben je op zoek naar projecten waarbij kwaliteit altijd leidend is? Wil je actief meebouwen aan een duurzame toekomst?

We level up real estate, are you ready for a new level?

Wij zijn RED Company en ons belangrijkste doel is om met onze projecten actief bij te dragen aan een betere toekomst! Onze filosofie is gebaseerd op een intelligente benadering voor het creëren van waarde in vastgoed waarbij het verhogen van de kwaliteit voor gebouw, gebruikers en omgeving altijd het doel is. Vandaar: We level up real estate!

RED Company bestaat inmiddels 6,5 jaar en is in deze periode uitgegroeid tot een van de snelst groeiende en meest toonaangevende ontwikkelaars van Nederland. Met een enorme drive werken wij aan al onze projecten, waarbij kwaliteit, design en duurzaamheid de main-focus is. Van hoofdkantoren van ASICS en Danone tot woontorens van 200+ meter en grote binnenstedelijk gebiedsontwikkelingen. Hierbij is het creëren van synergie tussen alle betrokken partijen essentieel. Wij doen dit in een hecht team van circa 15 personen in een van de mooiste werkomgevingen van Rotterdam: het door ons zelf ontwikkelde Floating Office Rotterdam, het grootste en meest duurzame drijvende kantoorgebouw ter wereld!

Herken jij jezelf in deze eigenschappen?

 • Ambitie

  Krijg je een kick wanneer je werkt aan projecten die zowel buitengewoon architectonisch als winstgevend zijn, en tegelijkertijd even duurzaam als maatschappelijk verantwoord? Ben je resultaat gedreven en sociaal?

   

 • Flexibel

  Kun jij je snel aanpassen in een speelveld dat continue verandert zonder daarbij de algehele kwaliteit uit het oog te verliezen? Is de uitspraak “getting things done” jou niet vreemd?

 • Nieuwsgierig

  Ben je altijd op zoek hoe je de dingen beter kan doen? Kijk je voorbij de kaders van de opdracht en de deadline? Vind je het leuk om te anticiperen op toekomstige technologische ontwikkelingen en de veranderingen in de samenleving?

Werken in een uniek kantoor?

Ons nieuwe onderkomen in het grootste, meest duurzame drijvende kantoor ter wereld wordt werkelijk uniek! Naast een prachtige werkomgeving met 360 graden uitzicht op de Rijnhaven en de skyline van Rotterdam, bevindt zich er ook een geweldig restaurant en bar in ons gebouw. Work hard, play hard is hier zeker van toepassing.

De nauwe band met Powerhouse Company zorgt voor een unieke samenwerking waarbij er een continue en integraal ontwerpproces ontstaat, waardoor de kwaliteit constant bewaakt blijft. Daarnaast werken we ook samen andere gerenommeerde (internationale) architectenbureaus zoals Office Winhov, SHoP Architects, Mecanoo en Studio Gang.

Wat verwachten wij van jou

Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring in de vastgoedsector. Je hebt een passie voor vastgoedontwikkeling en architectuur, en je bent een echte doorzetter. Verder is het essentieel dat je weet hoe je met meerdere partijen op meerdere niveaus moet communiceren en ga je zelfstandig en ondernemend te werk. Naast dat je als ontwikkelaar bij RED Company de lead neemt, ben je vooral een hoogwaardige dienstverlener, de basis van ons succes.

Wat kun je van ons verwachten

 • Dynamische werkomgeving waar je werkt aan de meest spraakmakende projecten.
 • Heb je een goed idee? Dan krijg je bij ons alle ruimte om dit op te pakken.
 • Hierdoor krijg je ook alle ruimte om door te groeien in wat je leuk vindt.
 • Naast hard werken vinden wij team building erg belangrijk en voorzien wij in een gezonde lunch gemaakt door een kok.
 • Op vrijdag beginnen we het weekend met een borrel!
 • Inzet, openheid en resultaatgerichtheid is heel belangrijk, hier word je voor gewaardeerd en goed beloond.
 • En vanzelfsprekend zijn onze arbeidsvoorwaarden marktconform.

Klinkt dit goed?

Klinkt dit als jouw nieuwe werkomgeving voor de toekomst? Neem dan contact met ons op zodat we elkaar beter kunnen leren kennen!