Working at REDC

Every day, we work on developments that are defined by quality and innovation. We set the bar high for our projects and our people.

We are a team of dedicated real-estate development professionals. Our focus is on reaching the highest level of quality in sustainability and design. We are young, ambitious and led by a single objective: creating the next level of real estate. In order to do this, we have established a highly agile environment in which we can learn from each other and grow as a team. While we are still seen as ‘the new kid on the block’ in our field, in just a couple of years we have joined the ranks of the best thanks to bold developments, which already set a new mark in real estate development.

📐
**Subscribe to hear about new openings first! 
Drag to view
Rotterdam

Technical Real Estate Developer

Wil jij graag werken aan next level vastgoedprojecten? Projecten waarbij de kwaliteit leidend is en je zelf actief meebouwt aan een duurzame toekomst? Solliciteer dan op de functie van technical real estate developer!

We level up real estate, are you ready for the next level?

RED Company is opgericht in 2015 en in deze periode uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende ontwikkelaars van Nederland. We worden gedreven door een constante zoektocht naar kwaliteit en innovatie in vastgoedontwikkeling, om de waarde voor onze opdrachtgevers te maximaliseren. We geloven dat een goed ontwerp de beste manier is om ons doel te bereiken: projecten realiseren die net zo ambitieus als winstgevend zijn, en even duurzaam als maatschappelijk verantwoord. Daarom: we level up real estate!

We werken aan veel verschillende projecten, van hoofdkantoren voor ASICS  en Danone tot woontorens van 200+ meter en grote gebiedsontwikkelingen. We doen dit in een hecht team van ongeveer 20 medewerkers in een van de mooiste werkomgevingen: het door ons zelf ontwikkelde Floating Office Rotterdam.

De nauwe band met architectenbureau Powerhouse Company zorgt voor een unieke samenwerking. We werken in integrale ontwerpprocessen waardoor de kwaliteit constant bewaakt blijft. Daarnaast werken we ook samen met internationale, gerenommeerde architectenbureaus als SHoP Architects, Studio Gang, Mecanoo en Office Winhov.

Als technical real estate developer ben jij de brug tussen architect en aannemer. Je begrijpt hoe je van een goed ontwerp een bouwbaar product maakt. Daarnaast heb je ervaring in de uitvoering. Je hebt al eerder een project doorlopen van ontwikkeling tot bouwvoorbereiding en snapt hoe het werkt op de bouwplaats. In deze rol ben je ook nauw betrokken bij vergunningsaanvragen. Je bouwt hierbij een relatie op met lokale overheden en kan ze meenemen in onze ambitie. RED Company is betrokken bij het ontwerp, de ontwikkeling en de uitvoering. Als technisch ontwikkelaar heb jij dus direct invloed op het eindproduct.

Herken jij je in de volgende eigenschappen?

  • Ambitieus

    Word jij enthousiast van werken aan duurzame en maatschappelijk verantwoorde projecten? Als technisch ontwikkelaar ben je in de lead om deze ambities waar te maken gedurende het hele proces, van ontwerp tot uitvoering.

  • Flexibel

    Kan jij je snel aanpassen in een continu veranderend speelveld? Weet je goed te schakelen tussen verschillende projecten en taken? We get things done kenmerkt de houding van ons team.

  • Nieuwsgierig

    Kijk jij voorbij de kaders van de opdracht en de deadline? Weet je te anticiperen op toekomstige technologische ontwikkelingen en veranderingen in de samenleving? Met jouw nieuwsgierige houding ben je een aanvulling voor RED Company.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een passie voor vastgoedontwikkeling en architectuur, met een focus op techniek, bouwbaarheid en uitvoering. Ook heb je al een keer eerder een uitvoeringstraject begeleidt. Je bent een doorzetter en kan zelfstandig en ondernemend aan het werk. Het is essentieel dat je weet hoe je met verschillende stakeholders en bouwpartners op verschillende niveaus kan communiceren. Bij voorkeur heb je al een aantal jaar ervaring in de architectuur-, bouw- of vastgoedsector. Als ontwikkelaar bij RED Company neem je de lead, maar ben je ook en hoogwaardige dienstverlener. Dat is de basis van ons succes.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij RED Company werk je in een dynamische werkomgeving aan spraakmakende projecten. Heb je een goed idee? Dan krijg je van ons alle ruimte om dit op te pakken. Op deze manier kan je je ontwikkelen in een richting die echt bij jou past. Inzet, resultaatgerichtheid en openheid worden gewaardeerd en goed beloond. Onze arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend marktconform.

Bij hard werken horen ook leuke dingen. Zo werken we in een uitermate duurzaam kantoor in de Rotterdamse Rijnhaven, met uitzicht over de stad en het water. Het Floating Office Rotterdam is door onszelf ontwikkeld en gebouwd en een mooi visitekaartje voor onze organisatie. Een chef verzorgt dagelijks een gezonde lunch op kantoor. Het weekend vieren we op vrijdagmiddag natuurlijk met een gezamenlijke borrel in onze eigen bar.

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.